Top 3 zodii feminine de care se îndrăgostesc toți bărbaţii

Anumite zodii feminine par a fi preferate de bărbați. Poate pentru că anumite calități precum inteligența, naturalețea, sinceritatea, calmul și bunătatea vor fi mereu „la modă”, indiferent de vremuri, scriu cei de la Observator.tv. 

Iată care sunt zodiile feminine pe lângă care bărbații nu pot să treacă nepăsători.

Femeia Pești

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Ultima din zodiac, prima din sufletele bărbaților. Femeile născute în zodia Pești sunt de o naivitate care surprinde și cucerește în același timp. Visătoare și romantice, se vor comporta mereu sincer în relațiile cu cei din jur, ceea ce va atrage ca un magnet. În plus, femeile din Pești sunt recunoscute pentru fizicul lor impecabil și frumusețea răpitoare. Sunt genul de persoane zvelte și „ochioase”, care ies rapid în evidență fără a scoate un cuvânt. Iar privirea lor este cu adevărat seducătoare.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Dacă auzi un bărbat spunând că s-a îndrăgostit la prima vedere, probabil a cunoscut o reprezentantă din Pești. De asemnea, femeile din această zodie sunt sensibile, răbdătoare și detestă conflictul. Iar pentru mulți domni, toate aceste calitățile sunt mai mult decât suficiente.

Femeia Capricorn

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

Ambițioase, inteligente și cu o intuiție uimitoare, femeile din zodia Capricon știu cu precizie pe ce butoane să apese pentru ca bărbații să le cadă cu tronc. Iar atunci când își folosesc si latura spirituală, lucrurile devin clare. Domnii au fost loviți de Cupidon și nu mai au șanse de vindecare. Au ceva aparte reprezentantele Evei din Capricorn, o aură misterioasă care le înconjoară și te face să vrei să le cunoști, cât timp nu intervine altcineva. Dau mereu impresia că ar putea pleca oricând, iar din acest motiv sunt râvnite cu o insistență care stârnește invidii.

Femeia Vărsător

Monica Tatoiu, decizie incredibilă: “Poate nu am toate ţiglele pe casă, dar…”

Pentru nimic în lume nu va renunța o femeie din zodia Vărsător la scopul ei în viață. Niciun bărbat nu o poate face să uite de visele pe care, cel mai probabil, le-a construit încă din copilărie. Iar această independență este extrem de atrăgătoare, pentru mulți domni dornici de o personalitate puternică și capabilă să treacă peste orice dificultăți.

Cea mai puternică rugăciune pe care o mamă o poate spune pentru copilul său! Citește-o acum, iti ia mai putin de 1 minut!

În plus, femeile din Vărsător sunt specialiste în conversație – asa că plictiseala este exclusă din start – și au un simț al umorului care dezarmează complet. Nu în cele din urmă, sunt neînfricate și spun exact ce le trece prin cap, fără a îndulci adevărul. Sursa: Observator. Mai multe AICI. 

Citește și: Mana Maicii Domnului, planta care vindecă toate bolile și miroase îmbietor 

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.