Biletul de adio lăsate de Mădălina Manole: Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi!

Mădălina Manole s-a stins în urmă cu aproape nouă ani după ce a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod extrem de violent, dar mai ales inexplicabil. Dispariția vedetei a fost un adevărat șoc atât pentru opinia publică din România, dar și pentru familie, ecourile morții continuând să se audă și astăzi, scrie a1.ro. 

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Mădălina Manole a încetat din viață în data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Îndrăgita cântăreață a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. Oamenii legii au stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Iată mai jos textul biletului de adio pe care fata cu părul de foc l-a scris cu câteva minute înainte să își ia viața, cu precizarea că intertitlurile ne aparțin. 

De asta trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Sunt de neiertat! 

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Ai mei scumpi să mă ierte

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

Vinde tot ce se poate vinde!

Monica Tatoiu, decizie incredibilă: “Poate nu am toate ţiglele pe casă, dar…”

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, este biletul de adio lăsat de Mădălina Manole.

Dumnezeu sa o ierte! Lasă si tu mai jos un mesaj pentru odihna sufletului ei!

Facebook Comments