Gest de „respect și iubire adevărată” față de actrița Tamara Buciuceanu!

Îndrăgita Tamara Buciuceanu – Botez este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur, o ”doamnă a comediei românești”, fiind una dintre figurile legendare ale teatrului de comedie!

Citește și: CUTREMURUL prezis de ARSENIE BOCA: Totul a fost scris! ‘Orașul va fi șters de pe fața pământului’

Cea mai iubită profesoară de matematică din istoria cinematografiei!

Îndrăgita Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 88 de ani pe 10 august şi, chiar dacă trecerea timpului se vede pe chipul ei, actriţa nu şi-a pierdut zâmbetul, optimismul și carisma cu care a cucerit milioane de români! Cu toate că nu mai are vitalitatea din prima tinerețe, iar aparițiile sale publice sunt tot mai mare, preferând să se bucure liniștită de pensie, publicul încă nu a uitat-o!

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Un gest de respect și iubire adevărată!

Cea mai iubită profesoară de matematică din istoria cinematografiei, „Isoscel”, în vârstă de 88 de ani, a primit o veste extraordinară, care vine ca un gest de respect si iubire adevarata, sentimele pe care i le poartă milioane de români!

CITESTE SI: Actriţa Carmen Stănescu, la 91 de ani: „Ne urâm unii pe alţii, aşa cum niciodată nu s-a întâmplat. Un popor este civilizat atunci când îşi respectă bătrânii“

Mai exact, îndrăgitei actrițe i se va acorda titlul de Cetăţean de Onoare al Bucureștiului! Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate!

„Mi se pare un gest de respect şi de iubire adevarată”, a spus primarul Capitalei Gabriela Firea înaintea şedinţei de Consiliu General, potrivit StirileKanalD.ro.

Lasă-i și tu un mesaj de apreciere! 

Citește și: Cum arată Ionela Prodan fără perucă sau machiaj

Actirţa Tamara Buciuceanu-Botez s-a născut în 1929, în Tighina, Republica Moldova. În 2014 a primit din partea Casei Regale a României decoraţia Ordinul Coroana României în grad de Ofiţer.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Lasă și tu mai jos un mesaj de apreciere și susținere! Tamara Buciuceanu merită toată susținerea noastră!

Citește și: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
20 + 7 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.