O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Anastasia Cecati omorata

Actriţa, cântăreaţa şi modelul Anastasia Cecati, care a apărut şi în serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce născuse.

Anastasia Cecati, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită duminică cu o plagă în regiunea gâtului în apartamentul în care se afla la momentul tragediei şi copilul cuplului.

Micuţul de doar 20 de zile a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Chişinău.

După ce a comis crima, bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte, relatează Adevărul.

CITESTE SI: Un mare român s-a stins la 38 de ani, după un accident stupid 

Potrivti Poliţiei, înainte de a se sinucide, bărbatul l-ar fi sunat pe naşul copilului pentru a-l ruga să aibă grijă de minor.

Din declaraţiile făcute de rude autorităţilor, soţii nu erau în relaţii foarte bune şi asta pentru că bărbatul, care era dentist, avea şi o altă familie.

CITESTE SI:  Un realizator TV din România s-a trezit cu poliția la ușă! În ce probleme a intrat vedeta 

În ziua tragediei, cei doi ar fi avut un conflict, iar în urma acestuia bărbatul i-a aplicat soţiei o lovitură de cuţit în regiunea gâtului, potrivit Adevărul..

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.