Un fost jucător de la Steaua a început o afacere cu 20.000 de euro. Azi are venituri de sute de mii de euro

Sursa foto: BusinessMagazin.ro

Un fost sportiv de performanţă de la Steaua şi-a fondat propria companie la 24 de ani, pe care a crescut-o treptat, iar azi are venituri de sute de mii de euro, scriu jurnaliștii de la BusinessMagazin.ro. 

Cifră de afaceri de peste 300.000 de Euro! 

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Cristian Brînză a fost sportiv de performanţă la CVM Tomis şi Steaua, unde a practicat volei la. În anul 2012, la varsta de doar 24 de ani și-a fondat propria companie, pe care a crescut-o cu multă dedicare şi perseverenţă! Rezultatul după cinci ani nu lasă loc de interpretări: 10 angajati, 50 de colaboratori în intreaga tară și o cifră de afaceri anuală de peste 300.000 de euro! Astfel, a ajuns compania nr. 1 pe piața de profil din România!

Cum i-a venit ideea

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

”Ideea mi-a venit când s-a căsătorit sora mea şi am văzut că exista acest tip de afacere în Statele Unite şi în Israel, iar în România lipseau serviciile acestea de pe piaţă. Am început cu 20.000 EUR pe care i-am investit în echipament şi o primă echipă de colaboratori. În prezent avem peste 1.000 de evenimente pe an şi putem susţine şi 25 de evenimente simultan”, explică fondatorul & CEO-ul Momentos, Cristian Brinză, potrivit sursei citate.

15.000 de magneți la un singur eveniment! 

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

În prezent, 65% din veniturile firmei provin din nişa corporate, restul de 35% fiind aduse de evenimentele private. Cea mai mare producţie de magneţi din istoria firmei a fost pentru un eveniment corporate de amploare, unde Momentos a reuşit să producă nu mai puțin de 15.000 de magneţi.

Citește mai multe pe acest subiect aici

Monica Tatoiu, decizie incredibilă: “Poate nu am toate ţiglele pe casă, dar…”

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.