Câţi bani dă Monica Tatoiu pe mâncare: „Iau din Franţa”

Sursa foto: stirimondene.fanatik.ro

Fosta șefă Oriflame Romania, celebra pensionară Monica Tatoiu, a recunoscut că ea nu face cumpărături din România. Dacă în trecut a spus că nici lenjerie intimă nu-și cumpără din țară, ci preferă să meargă o dată pe an în America, în perioada reducerilor, acum a mărturisit că nici măcar mâncare nu mai cumpără din România.

„În Franța vine țăranul cu coșul”

Citește și: CUTREMURUL prezis de ARSENIE BOCA: Totul a fost scris! ‘Orașul va fi șters de pe fața pământului’

”Eu nu cumpăr mâncare de la magazine, de la supermarket și de la multinaționale. În Franța, există în fiecare oraș piețe săptămânale. Vine țăranul cu cocoșul. În ianuarie și în aprilie îmi cumpăr mâncare pentru trei, patru luni, din Franța. Trei cârnați costă 10 euro și nu îi găsești în România. Am adus mâncarea cu avionul. Am adus niște cârnați foarte buni. Sunt foarte subțiri, sunt făcuți din carne de rață și sunt minunați.

Mănânci de rupi, la jumătate de preț față de București

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Când te întorci de la schi, îți pui o bere și mănânci un cârnat, te simți excelent. Și nu îngrașă! Am mâncat săptămâni întregi și n-am avut nimic. Și în Țara Bascilor, te duci și mănânci de rupi, la jumătate de preț față de București. În România, mâncarea este mai scumpă decât în Franța. Cu 100 euro poți să cumperi 30 de cârnați și îți mai dă și ceva bonus”, a povestit Tatoiu la emisiunea Rai da’ Buni de la Antena Stars, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Ea a dat de inteles ca este dezamagita de faptul ca in Romania „nu se mai găsește mâncarea de altădată. Când eram eu tânără, bunica mea făcea caș de gutui de te lingeai pe degete și se găsea și o halviță fantastică, de care nu se mai găsește în zilele noastre”. 

Ce parere ai despre marturisirile Monicăi Tatoiu? Scrie-ne parerea ta mai jos, la comentarii.

Facebook Comments