Cea mai puternică rugăciune pe care o mamă o poate spune pentru copilul său! Citește-o în fiecare zi

Dragostea pentru propriul copilul este cel mai puternic și întălțător sentiment pe care îl poate simți o femeie. Pentru că o mamă adevărată ar face orice pentru copilul ei mai ales in momentele de cumpănă, ortodoxia vine cu o rugaciune catre Domnul Iisus Hristos, rugaciune ce ii protejeaza pe cei mici de cele rele, potrivit Știrile Kanal D. 

Citește și tu rugaciunea pe care fiecare mamă ar trebui să o rostească pentru copilul ei: 

Doamne, Iisuse Hristoase, milostiveste-Te de copiii mei (numele), pazeste-i cu acoperamantul Tau, fereste-i de uneltirile celui rau, departeaza de la ei dusmanii, deschide urechile si ochii lor, daruieste-le inima smerita. Doamne, toti suntem fapturile Tale, ai mila de copiii mei acestia (numele) si indrepteaza-i spre pocainta. Doamne mantuieste pe copiii mei (numele) si lumineaza-le mintea cu lumina intelepciunii evanghelice, indrepteaza-i pe calea poruncilor Tale si invata-i, Mantuitorule, sa faca voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul nostru.

Citește și: Mana Maicii Domnului, planta care vindecă toate bolile și miroase îmbietor 

Doamne, Ziditorul tuturor fapturilor, din mare mila Ta m-ai invrednicit sa fiu mama, din bunatatea Ta mi-ai daruit copii. De aceea indraznesc sa Te rog, ca ei sunt copiii Tai, Tu le-ai dat viata si suflet nemuritor, iar prin Botez le-ai dat viata vesnica, i-ai infiat si i-ai primit in Biserica Ta. Doamne, da-le ca sa ramana in aceasta stare binecuvantata pana la sfarsitul vietii. invredniceste-i de Tainele Tale, sfinteste-i cu adevarul Tau, ca prin ei sa se preamareasca numele Tau.

Citește și: Florin trebuia să se căsătorească sâmbătă, dar o cumplită boală i-a spulberat toate visele: “Nu putem decât să ne rugăm la miracole” 

Trimite-mi ajutorul Tau binecuvantat in educarea lor pentru slava numelui Tau si pentru folosul aproapelui. Da-mi pentru aceasta rabdare si putere. Invata-ma sa sadesc in ei intelepciunea adevarata si frica Ta, ca sa Te iubeasca din tot sufletul lor si din tot cugetul lor si toata viata sa asculte de cuvintele Tale. Amin.

Citește această rugăciune în fiecare zi pentru copilul tău!

Facebook Comments