Două orașe din România, în top 10 cele mai frumoase orașe din Europa de Est – FOTO

sibiu

Frumusețea aparte a două orașe din România le-a inclus în Top 10 cele mai frumoase orașe din Europa de Est. Ce au ele atât de special? O istorie bogată, străzi fascinante, locuitori primitori și priveliști încântătoare. Dar iată mai jos despre care este vorba. 

Fascinaţia pentru destinaţiile deosebite îi duce pe turişti mai aproape de frumuseţea Europei de Est. Lifehack a realizat un top al celor mai frumoase orașe turistice din estul Europei. În topul realizat de ei se regăsesc şi două oraşe din România pe care sigur le-ai vizitat și tu.

Citește și: Un oraș din România este considerat cel mai valoros din sud-estul Europei. Ce are atât de special – FOTO & VIDEO 

Lifehack susține despre această regiune că are alura unor ţări precum Marea Britanie, Franţa sau Italia, dar şi că oraşele de aici sunt bogate în ceea ce priveşte cultura şi arhitectura medievală, scrie subversiv.info.

sighisoara

Pentru că turismul începe, uşor uşor, să câştige teren în această parte a lumii, acest top confirmă frumusețile acestei zone, iar primele două destinaţii turistice recomandate sunt chiar două oraşe din România.

Citește și: Satul din România unde nu există carciumă! În schimb, drumurile sunt asfaltate și există internet gratuit 

Iată care sunt cele mai impresionante locuri pe care niciun turist care ajunge în această parte a Europei nu trebui să le rateze:

10. Riga, Letonia

9. Budapesta, Ungaria

8. Dubrovnik, Croaţia

7. Skopje, Macedonia

6. Bratislava, Slovacia

5. Ljubljana, Slovenia

4. Moscova, Rusia

3. Praga, Cehia

2. Sighișoara, România

1. Sibiu, România

Ne-am întrebat care este cel mai frumos loc din România, și, trebuie să recunoaștem, răspunsul este destul de greu de dat. Pentru că țara noastră are peisaje absolut fantastice, noi am ales cîteva zone în care, pe lângă atmosfera feerică creată de mediul înconjurător, locuitorii sunt extrem de ospitalieri, mereu cu zâmbetul pe buze! Completează lista aceasta cu destinația ta preferată! Hai să atărăm lumii întregi cât de frumoasă este țara noastră!

Facebook Comments