Și-a lăsat pacienții pentru a face amor în parcare. Asistenta medicală de 69 de ani, prinsă cu amantul în mașină

operatie medic
Sursa foto: pixabay.com

O asistentă medicală în vârstă de 69 de ani din Marea Britanie a fost prinsă în timp ce întreținea relații sexuale în timpul programului de muncă în parcarea spitalului unde lucra.

Se pare că asistenta își înșela bărbatul cu un vecin cu doi ani mai mare decât ea.

Cei doi aveau, se pare, o relație foarte pasională. Femeia a fost vizitată de amant la locul de muncă. Uitând complet de pacienții, dragostea a învins iar cei doi au început să facă sex în mașină, dar au fost văzuți, scrie Daily Mirror, citată de Evz.ro.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și:  Super-chirurgul cu ochi de vultur! Reface membre amputate de unul singur, fără chirurg și asistent medical și fără aparatură de ultimă generație

Citește și: Medicul român care a lăsat Anglia și un salariu de 5.000 de lire pentru a salva românii bolnavi de cancer

Citește și: Portretul superb al unei doctoriţe: „Portretul superb al unei doctoriţe: „Este singurul medic din spital care nu acceptă nici în ruptul capului cadouri

Aventura a ajuns într-un final și la urechile soțului care a decis că vrea să divorțeze. În plus, femeia este acum privită cu alți ochi la locul de muncă.

„Avea văzută cu ochi buni… Și-a distrus familia și reputația, totul pentru…”, spun colegii.

Femeia a fost premiată în repetate rânduri de-a lungul carierei, dar și lăudată pentru faptele sale. Acum, ea riscă să fie sancționată disciplinar.

Facebook Comments