Nu am știut ca sunt infectat cu COVID-19! „M-am imbrățișat cu oameni și copii!” Clipa care a declansat INFERNUL în Italia!

Italia este una dintre cele mai afectate țări în ceea ce privește răspândirea infecției cu coronavirus. În momentul de față, peste 100 de mii de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 au fost înregistrate, iar veștile venite din regiune nu sunt deloc îmbucurătoare.

Mulți specialiști italieni considera ca meciul din optimile Champions League, disputat între Atalanta si Valencia a fost o „bomba biologica” care a provocat dezastrul. La scurt timp, un suporter al echipei din Bergamo a măsturisit ca a participat la partida de fotbal și a fost diagnosticat cu coronavirus.

‘’La golurile Atalantei, m-am îmbrățișat cu fani, chiar cu copii. În fața mea flutura un steag așa că am văzut foarte puțin din meci’’.

Chiar înainte de meci am avut frisoane, însă le-am pus pe seama oboselii. A doua zi aveam febra 39 iar asta m-a ingrijorat. Din ce îmi amintesc eu, nu intrasem in contact cu niciun o persoană suspectă de virus, dar am sunat medicul de familie, iar apoi la 112. Cunoscuții mi-au zis să nu mă alarmez dacă nu am intrat în contact cu persoane infectate.

La zece zile după meci am ajuns în spital, pentru că abia mai puteam să respir, iar acolo am vazut o mulțime de oameni internați. În momentul de față sunt bine, însă situatia este una dramatică. Facebook-ul e plin de anunturi cu decese. Cel mai probabil eram infectat inaintea meciului. În urma acelui meci, virusul s-a răspândit la o grămadă de oameni, sunt sigur”, a declarat suporterul Atalantei, potrivit site-ului engnews24h.com

Un doctor italian a dezvăluit momentul in care cei mai multi oameni s-au infectat cu COVID-19.
„Este ceva incredibil! In Bergamo, virusul s-a împrăștiat in toate directiile. Meciul Atalanta-Valencia a contat mult. Bergamo este o zona activă, o zonă de tranzit. Meciul din data de 19 februarie reprezintă unul dintre momentele care a cauzat răspândirea virusului, conform rapoartelor”, a declarat medicul italian.

Cuvinte cheie: Virus, raspindire, Italia, Bergamo, meci, Atalanta-Valencia, imbratisare, fani, copii

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
30 + 17 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.