„Am învins coronavirusul? Asta am facut!” O profesoara de 26 de ani, cu diabet și bolnavă de plămâni, susține că a învins virusul! Ce simptome a manifestat

O tânăra profesoară de 26 de ani din Marea Britanie spune că totul a inceput cu o stare de oboseala mai accentuata decat de obicei. Apoi, a avut frisoane si a inceput sa tuseasca. Chiar dacă a incetat sa mai iasa din casa, simptomele au continuat sa apara.

Shara povesteste ca a avut dificultati de respiratie și amețeli. Intr-un interviu acordat ziarului The Telegraph, profesoara povesteste experienta cumplita: „Eram în permanent amețită și mă chinuiam să respir. Aveam senzație de leșin. Am incercat sa îmi păstrez calmul cât de mult am putut, am baut multă apă iar pentru a-mi ține mintea ocupată am desfășurat diverse activități. Vinerea trecuta am crezut ca ma simt mai bine. Respiram mai bine, tusea s-a mai rărit, febra nu mai oscila, însă m-am înșelat!”. Manifestările bolii s-au acutizat dupa numai cateva ore.

Dupa-amiaza am inceput sa transpir abundent. Era indicația ca nu-mi revenisem. Apoi: bam! Am cazut pe canapea. Black out. Am inceput sa tușesc, să vomit. O clipă n-am mai primit aer. In orele care au urmat, starea oscila, fie m-am simtit mai bine, fie îngrozitor. Până la finalul zilei m-am confruntat cu 4 episoade de criza si mai multe stari de lesin si black out. Într-un final am sunat la spital, însă mi-au spus ca trebuie sa astept 10 ore pentru o ambulanta. Prietenul meu a venit si m-a dus la clinica unde am fost diagnosticată cu COVID-19. Am primit o perfuzie și am fost lăsată să plec acasă. Din acel moment nu am mai ieșit din casă. Acum starea mea este mai bună, simptomele sunt mai putin acute. În concluzie, am reusit sa ma bat cu boala. Chiar și ziua mea de naștere a trebuit sa mi-o petrec in starea asta. Din cauza durerilor, nu am avut putere să suflu în lumânări. Sufăr de diabet, am probleme cu ficatul și preexistente cu plămânii. Cum am învins coronavirusul? Aceasta este povestea mea”, a încheiat dezvăluirile tânăra profesoară.

 

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
4 + 2 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.