Muzica populară românească mai pierde un simbol! S-a stins aseară, după o grea suferință

Sursa foto: Ziarul Puterea

Veste tristă pentru iubitorii muzicii populare românești. Din păcate, mai pierdem un simbol, un om bun, cald, vesel, plin de viață și înțelepciune! Ne-a bucurat pe toți cu învățăturile sale, și pentru multi a fost model, exemplu de conduită!  

A fost in comă o lungă perioadă!

Citeste și: Și-a înmormântat singur fiica! Prima declarație a lui Marius Țeicu după moartea fiicei sale: „Nu a mai putut…”

Este vorba despre interpreta de muzică populară Maria Butaciu care s-a stins după ce acum mai bine de o lună fusese internată la Spitalul Floreasca din București, în urma  unui accident vascular cerebral. Maria Butaciu a murit luni seară, după o perioadă lungă în care a fost în comă.

Fuego, cu ochii în lacrimi: A iubit România ca pe o nestemată!

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Iată mai jos ce mesaj a postat pe Facebook Paul Surugiu, cunoscut de public sub numele de Fuego:

Sursa foto: Ziarul Puterea

„Cu tristețe am aflat acum de la Mioara Velicu, îndurerată, că a plecat buna noastră prietena, marea artista, Maria Butaciu!  Se-ntâmplă să mă copleșească amintiri, clipe frumoase petrecute împreună, turnee, emisiuni și nenumărate momente ce m-au marcat!  A fost un om bun, cald, vesel, plin de viață și înțelepciune! Ne-a bucurat pe toți cu învățăturile sale, iar mie mi-a fost model, exemplu de conduită! 

Citește și: Veste tristă pentru fanii muzicii ușoare din România! S-a stins în urmă cu puțin timp, după ce a făcut accident vascular cerebral în scara blocului

Artiștii cumva nu mai sunt ai noștri, sunt ai publicului, și cred că publicul trebuie să și-o amintească veșnic, demnă, autentică, mândră, o pagină importantă a folclorului românesc!  Acum, de Centenar, la 100 de ani de la unire, Maria Butaciu și-a lăsat vălul, și-a asezat pălăria simbolică peste România mare, care o iubește ca pe-o nestemată! Rămas bun, prietenă dragă, mare doamnă a României.”

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Maria Butaciu, în vârstă de 78 de ani, a fost o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. A fost o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud. Lasă și tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleante!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.