CUTREMURUL prezis de ARSENIE BOCA: Totul a fost scris! ‘Orașul va fi șters de pe fața pământului’

Arsenie Boca, supranumit ‘Sfântul Ardealului’ a lăsat credincioșilor numeroase învățături, pe care cu toții ar trebui să le respectăm dacă vrem să aibă parte de bine. Părintele Arsenie Boca este considerat cel mai mare duhovnic român al secolului XX.

Acesta a lăsat o mulțime de învățături care au fost publicate în diverse cărți destinate creștinilor, scrie altarulathonit.com. În scrierile sale, părintele a vorbit despre durerile oamenilor și despre cauzele acestora, dar este cunoscut si pentru vorbele sale de duh și pentru profețiile sale despre România.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Într-una dintre cuvântările sale, părintele a vorbit despre cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea. Fenomenele catastrofale au fost prezentate drept „cele două ouări”. Arsenioe Boca a precizat că atunci când timpul va veni, o a trei se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus Arsenie Boca.

Aceste profeții au fost făcute înainte de anii ’40, scriu cei de la b1.ro.

CITESTE SI: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
7 + 8 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.