„Cât fac 2 + 2?” Un jurnalist, un asistent social, un inginer și un avocat au răspuns greșit! Răspunsul care te uimi!

Atunci când mergi la un interviu de angajare, viitorul tău şef îţi adresează întrebări mai puţin logice, dar care vor să demonstreze dacă eşti sau nu pregătit pentru acel job. Iată mai jos cum creativitatea şi experienţa îşi vor spune cuvântul atunci când vei incerca să dai răspunsul.

Iată o poveste virala pe retelele de socializare.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

„Un om de afaceri intervieva candidaţii pentru poziţia de manager de divizie. El a conceput un test simplu pentru a selecta persoana cea mai potrivită pentru acest job: a pus fiecărui solicitant următoarea întrebare „Cât fac 2+2?”

Primul a fost intervievat un jurnalist, care a răspuns „Douăzeci şi doi.”

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Al doilea a fost un asistent social; ea a spus: „eu nu ştiu răspunsul, dar mă bucur că am avut timp să discutăm această întrebare importantă.”

Al treilea aplicant a fost un inginer. Acesta a scos o riglă de calcul şi a arătat că răspunsul poate să fie să fie între 3.999 şi 4.001.

Următoarea persoană a fost un avocat. El a afirmat că, în cazul Jenkins vs. IRS, doi şi cu doi a fost dovedit a fi patru.

Citește și: CUTREMURUL prezis de ARSENIE BOCA: Totul a fost scris! ‘Orașul va fi șters de pe fața pământului’

Ultimul aplicant este un contabil. Omul de afaceri i-a pus aceeaşi întrebare: „Cât fac 2+2?” Contabilul se ridică de pe scaun, se duce la uşă şi o închide, apoi se întoarce şi se aşează pe scaun, se apleacă peste birou şi spune cu o voce scăzută: „Cât de mult vrei să facă?”. A fost angajat pe loc.

Distribuie mai departe! Iti multumim!

Sursa: Antena.ro.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.