Moment emoționant. Un bărbat aude din nou inima fiicei sale decedate

moment emotionant transplant

Un american a trecut printr-un moment dramatic, dar emoționant, în care a reauzit bătăile inimii fiicei sale decedate, însă de această dată în pieptul bărbatului a cărui viață a salvat-o transplantul de organe, scrie BBC News, citat de Digi24.ro.

Bill Conner a mers sute de kilometri cu bicicleta pentru a se întâlni cu Jack Loumonth, bărbatul salvat de inima fiicei lui Conner.

Loumonth suferise un infarct, iar medicii îi mai dădeau doar câteva zile de trăit. El a fost salvat după ce chirurgii i-au transplantat inima lui Abbey Conner.

Fata a fost găsită inconștientă într-o piscină din Cancun, Mexic, unde se jucase cu fratele ei. Fata a ajuns la spital în stare extrem de gravă, iar medicii au ținut-o în viață doar cu ajutorul aparatelor. Abbey era însă în moarte cerebrală, iar familia a decis să îi doneze organele.

Tatăl lui Abbey a povestit că fata luase decizia de a fi donatoare de organe încă de când avea 16 ani: „Era înregistrată ca donatoare. Este ceva ce și-a dorit de mult. Din păcate, momentul a venit mult prea devreme”.

Imaginile cu momentul extrem de emoționant au făcut înconjurul lumii. Asemenea momente sunt rare și implică sentimente greu de descris în cuvinte.

În Statele Unite, identitatea donatorilor și pacienților este confidențială, însă după ce medicii au expediat mai multe scrisori spre cei patru pacienți care au primit organele lui Abbey, bărbatul care a primit inima a acceptat să se vadă cu tatăl fetei.

Sursa: Digi24.ro.

Îți recomandăm să citești și:

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.