Cutremurător. Mărturia unei mame care şi-a privit fiica murind în dureri groaznice! Ce s-a întâmplat cu tânăra de doar 31 de ani este cumplit

Ce durere poate fi mai mare pentru o mamă decât să își vadă propriul copil cum se stinge câte putin in fiecare zi, fără să îl poată ajuta sau măcar să îi aline durerea? Iată mai jos o poveste sfâșietoare, o lectie de viață care ne invață să îi pretuim pe cei dragi cât încă îi mai avem printre noi.

S-a stins la 31 de ani, sub ochii mamei sale!

O tânără în vârstă de doar 31 de ani a murit în chinuri groaznice din cauza cancerului. Cu toate că i-au fost administrate calmante pentru a-ti atenua din dureri, se pare că acestea nu au fost eficient de puternice în lupta cu teribila maladie.

Citește și: Breaking news! Anca Pandrea, găsită într-o baltă de sânge! Ce s-a întâmplat cu actrița este cumplit!

Pentru tânăra de doar 31 de ani ultimele clipe de viata au fost un cosmar. Tot chinul si toate durerile le-a trait sub ochii neputinciosi ai mamei sale, care a povestit pentru Daily Mail cât de dureroase au fost acele momente pentru intreaga familie.

„Mi-a zis să nu mai încerc să o țin în viață”

Citește și: Breaking news! Este tragedia momentului în România! A fost ucisă cu sălbăticie în urmă cu puțin timp

Cele mai cumplite zile au fost ultimele patru înainte ca Fiona să își dea ultima suflare. Cu toate că a ales îngrijirea paleativă pentru a nu-și supune familia la o durere si mai mare, mama ei a fost alături de ea zi de zi.

Sursa foto: observator.tv

A mărturisit că și-a luat rămas bun de șase ori de la frumoasa ei fiică. Pe când credea că lupta fetei cu durerea s-a terminat, Fiona se trezea de fiecare dată brusc, urlând de durere!

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

“Cred că ne-am luat adio de cel puțin șase ori înainte ca Fiona să ne părăsească, în liniște. Când credeam că chinurile ei s-au încheiat, se trezea dn nou urlând de durere. A fost foarte greu de privit știind că nu o puteam ajuta. La un moment dat s-a trezit și mi-a spus că îi este sete, însă după ce a băut puțină apă mi-a zis răspicat să nu mai încerc să o țin în viață. A fost îngrozitor”, a mărturisit mama pacientei, potrivit Observator.tv, care citează DailyMail.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Acum, Fiona își doarme somnul cel de veci in liniste si pace, departe de orice durere! Haideți să lăsăm mai jos, la comentarii, măcar un mesaj de Sincere Condoleante.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.