Așa fură din TIR-uri aflate în mers banda de români care a speriat Europa – VIDEO

banda de romani Olanda

Poliția olandeză a arestat, după doi ani de anchetă, un grup de români suspectați că au furat o cantitate uriașă de marfă din cel puțin 17 camioane în timp ce acestea rulau, în mai multe țări ale Europei, relatează presa olandeză, citată de Știrile Pro TV.

Potrivit telegraaf.nl, jafurile au început în prima parte a anului 2015, iar câteva arestări au fost operate în weekend.

Banda opera conducând o mașină în spatele camionului vizat. Hoții intrau în remorca vehicului în mișcare și aruncau bunuri de acolo în mașina lor.

Alte mașini țineau traficul la distanță. Hoții vizau mai ales camioane care transportau produse electronice scumpe.

Citește și: Momente dramatice în Italia! O româncă a sărit goală din balcon ca să scape de bărbatul care o violase și o sechestrase

Citește și: Români trataţi ca sclavii în Italia! Ținuţi în condiții jalnice, bătuţi si ameninţaţi – VIDEO

Potrivit ziarului străin AD, poliția i-a urmărit pe membrii gangului într-un parc de vacanțe de lux, la Veluwe.

În cabana în care aceștia stăteau, poliția a găsit telefoane iPhone în valoare de o jumătate de milion de euro și o camionetă special echipată în vederea acestui tip de jaf.

Până în acest moment, nu se știe dacă românii vor fi judecați în Olanda, având în vedere că doar o parte din jafuri, un număr de 17, au avut loc în această țară, iar restul în alte părți ale Europei.

Îți recomandăm să citești și: 

Facebook Comments