Crimă șocantă în Italia! O româncă a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de fostul soţ italian

crima socanta in italia
Foto: observator.tv

O româncă de 42 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de fostul ei soț, un italian. Crima înfiorătoare a avut loc în noaptea de 13 spre 14 iulie, chiar înainte de a se pronunța sentința de divorț dintre cei doi.

Oribila crimă s-a petrecut  în casa în care românca avea grijă de doi bărâni, în localitatea Montepulciano din Siena, potrivit ilfattoquotidiano.it.

Potrivit sursei citate, italianul în vârstă de 56 de ani a intrat în casa unde se afla românca, l-a trântit la pământ pe unul din bătrânii de care femeia avea grijă, iar apoi s-a dus în bucătărie de unde a luat un cuțit.

Înarmat cu cuțitul, italianul s-a năpustit asupra fostei partenere și a înjunghiat-o de mai multe ori lăsând-o într-o baltă de sânge.

Citește și: Româncă ucisă cu sânge rece în apartamentul din Italia unde lucra ca menajeră. Ce au găsit anchetatorii pe cadavrul femeii

Echipajele de urgență au ajuns repede la fața locului și au transportat-o pe româncă la spital, însă nu a mai putut fi salvată. Femeia a murit vineri dimineață, la spitalul din Siena.

Potrivit jurnaliștilor italieni, medicii au relatat că românca avea multiple traume prin înjunghiere și că loviturile de cuțit îi perforaseră unul din plămâni.

Italianul s-a predat abia după mai multe negocieri telefonice cu autoritățile.

Citește și: Viol transmis LIVE, pe Facebook! Trei tineri bat cu sălbăticie şi abuzează sexual o adolescentă

Cei doi aveau împreună un copil de 9 ani, care a rămas acum fără mamă și cu tatăl în pușcărie.

Ziarul La Repubblica notează că motivul acestei crime ar fi faptul că bărbatul italian nu putea accepta idea că soția sa voia să se separe de el. Cei doi urmau să se prezinte în fața unui judecător chiar în dimineaţa crimei pentru procesul de separare. VIDEO AICI

Îți recomandăm și: 

Facebook Comments