Bărbatul care l-a bătut pe Florin Salam: „Eram beat și drogat! Eu îl iubesc pe Salam”

Bărbatul care l-a lovit pe Florin Salam, la o nuntă din Milano, Italia, a decis să rupă tăcerea și, printr-o serie de mesaje postate pe pagina sa de Facebook, a explicat ce l-a deternimat să recurgă la gestul de o violență extremă. 

Lower Stan a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care susține că era „beat și drogat”, că el îl iubește pe Florin Salam și că vrea să își ceară scuze personal de la manelist. 

Iată mai jos mesajul lui.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Reamintim că Florin Salam, cântăteț de manele, a fost lovit cu brutalitate la o nuntă la Milano. El ar fi încasat un pumn in plină figură în timp ce susținea un recital în mijlocul nuntașilor.

„Nu am vrut sa-l loveasc pe Salam, in ultima faza abia am văzut că era el și i-am prins un pumn în gură. Eram beat și drogat, am vrut să lovesc pe altcineva, și daca nu eram atent îi dadeam lui Salam un pumn cu toată forța, deci nu l-am atins bine. A sters cu pumnul fața lui, că am încercat să feresc în ultima fază.  (…)

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Oricum eu mi-am cerut scuze la copiii lui și familiei lui Salam, nașu’ la famiglia mea. (…) L-am sterpelit că mi-am dat seama în ultima fază că era Salam. Dacă îi băgam stânga ca lumea nu se mai ridica… Deci… (…) Îmi cer scuze în fața lui Florin Salam și a familiei lui, e nașu la famiglia mea. Scuze, nașule. Nu a vrut să dau în Salam, eram drogat și beat. Credeam că în altcineva din fața mea dar eram amețit.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.