În aceste zece țări trăiesc cele mai frumoase femei din lume. Iată rezultatul votului internauților

tara cu cele mai frumoase femei din lume
Sursa foto: pixabay.com

Femei frumoase sunt peste tot în lume. De la cele din Europa Centrală și de Est, până la cele din america latină, reprezentantele sexului frumos sunt de o frumusețe răpitoare pe întreb mapamondul. Dar care sunt, totuși, țările unde se întâlnesc cele mai frumoase femei din lume?

Această întrebare și-au pus-o și mai mulți utilizatori Facebook, care au postat pe rețeaua de socializare mai multe imagini în care au rugat internauții să dea note mai multor femei din diferite state de pe Planetă.

Citește și: A luat 3.65 la matematică la Evaluarea Națională, dar după contestație a trăit un adevărat șoc. Care este nota finală 

În urma acestui vot, s-a creat un clasament al țărilor cu cele mai frumoase femei din lume. Conform utilizatorilor de Facebook, femeile care arată cel mai bine sunt suedezele, scrie realitatea.net. Pe cea de a doua poziție în clasament se clasează doamnele din Columbia, care sunt urmate de cele din Ucraina. Pe poziția a patra s-au clasat femeile din Rusia, iar pe cea de-a cincea poziție cele din Venezuela. Locurile 6, 7 și au au fost ocupate de reprezentantele sexului frumos din Olanda, SUA, respectiv Australia, iar pe cea de-a noua poziție s-a clasat Marea Britanie. Pe ultimul loc în acest clasament s-a clasat Filipine.

Citește și: Un român din Londra face casele miliardarilor lumii: „Dumnezeu mi-a ieşit înainte într-un mod formidabil” 

Țările cu cele mai frumoase femei

Locul 1 – Suedia
Locul 2 – Columbia
Locul 3 – Ucraina
Locul 4 – Rusia
Locul 5 – Venezuela
Locul 6 – Olanda
Locul 7 – SUA
Locul 8 – Australia
Locul 9 – Marea Britanie
Locul 10 – Filipine

Cu toate că România nu este prezentă pe niciun loc din primle zece țări, trebuie să spunem că și româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, nu-i asa? Să ne mândrim cu ele!

Facebook Comments