Un alt român, identificat printre persoanele care și-au pierdut viața în tragedia de la Genova

Cel putin doi români şi-au pierdut viaţa în tragedia de langa Genova, din Italia, în care un pod s-a prăbuşit. In urma cu putin timp, Ministerul Afacerilor Externe informează că încă un român a fost identificat printre victimele tragediei.

Iată mai jos mesajul autoritatilor:

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

În continuarea informațiilor referitoare la incidentul produs la data de 14 august 2018, pe autostrada A10, în apropiere de Genova, ca urmare a prăbușirii unei porțiuni din viaductul Morandi, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări.

Breaking news: El este românul prins sub viaductul prăbușit în Italia. Se întorcea acasă în vacanță! – GALERIE FOTO

„În urma demersurilor echipei consulare mobile aflată la fața locului, un alt cetățean român, cu dublă cetățenie, a fost identificat printre persoanele decedate.

 PENSIA INTERNATIONALA NOUTATI 2018.  Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

Echipa consulară mobilă își continuă activitatea de asistență și menține în permanență legătura atât cu Celula de Criză instituită la nivelul autorităților locale, cât și cu unitățile medicale la care au fost transportate victimele, în vederea identificării unor cetățeni români printre persoanele afectate.

Operațiunile complexe de salvare și de scoatere a victimelor de sub dărâmături sunt, în continuare, în derulare.

Citește și: A murit la doar 19 ai, după ce a ignorat aceste simptome banale! Mare atentie, i se poate întâmpla oricui!

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectați pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale oficiului consular:+39 011 249 57 75; +39 011 249 52 64; +39 011 249 50 64; +39 011 235 90 53, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgență al oficiului consular: +39 338 756 8134″, informează autorităţile.

Citește și: Cine este Marian, românul mort în tragedia din Italia! A căzut un gol cu camionul. Avea 36 de ani si se intorcea in Romania in vacanta

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.