Trei hoți români s-au făcut de rușine în Austria. Greșeala de începător pe care au făcut-o i-a trimis în brațele poliției

polizei Austria

Trei hoți români au fost prinși cu ajutorul unui dispozitiv GPS montat discret pe roata unei biciclete furate din Austria. Cei trei au fost localizați în Ungaria, aproape de frontiera cu România, iar surpriza polițiștilor a fost uriașă.

În mașinile cu care circulau cei trei au fost găsite, în total, 17 biciclete, toate furate, unele dintre ele scumpe, relatează heute.at, citat de Știrile Pro TV.

Pe data de 31 ianuarie, un austriac de 29 de ani, din localitatea Leoben, a reclamat la poliție că i s-a furat bicicleta. Tânărul montase pe o roată un dispozitiv GPS cu ajutorul căruia polițiștii austrieci au localizat bicicleta în apropiere de frontiera dintre Ungaria și România.

Polițiștii austrieci i-au contactat imediat pe cei din Ungaria, care, folosindu-se de informațiile furnizate de GPS, au oprit două furgonete înmatriculate în România.

Citește și: Femeie obligată să-și dea jos vălul islamic. Legea care interzice portul musulman a intrat în vigoare în Austria

În cele două vehicule au găsit  nu mai puțin de 17 biciclete, toate furate.

Cei trei români, cu vârstele între 26 și 34 de ani, au încercat să scape de polițiști spunându-le că, de fapt, bicicletele au fost cumpărate dintr-un târg de vechituri, însă au bătut în retragere când au fost informați că au fost dați de gol de un GPS, potrivit Știrile Pro TV.

Aceștia sunt cercetați acum pentru furt.

Facebook Comments