Senatorul Gabriel Leș, demersuri pentru întărirea parteneriatului strategic cu SUA, la Conferința SE European Gathering Albania 15th

Senatorul PSD de Satu Mare, fostul ministru al Apărării Naționale Gabriel Leș, a participat, în perioada 25 – 27 mai 2018, la Conferința SE European Gathering Albania 15th, Love your neighbor, și a “Countering Violent Extremism: The Reverse Flow of Foreign Terrorist Fighters”.

Senatorul Gabriel Leș a avut discuții cu reprezentanți ai Statelor Unite ale Americii, manifestându-se intenția sinceră de a întării Parteneriatul Strategic dintre România și SUA.

”În marja conferinței SE European Gathering Albania 15th, Love your neighbor, și a “Countering Violent Extremism: The Reverse Flow of Foreign Terrorist Fighters” care a avut loc la Tirana în perioada 25-27 mai am avut plăcerea să-i reîntâlnesc pe Pete Marocco, Senior Bureau Official, bureau of conflict and stabilization operations, si pe Bob McEwen, senator.

Cu această ocazie am reiterat angajamentele celor două state, România și SUA manifestându-ne dorința întăririi Parteneriatului strategic și o cooperare cât mai stransă pe viitor”, a declarat senatorul Gabriel Leș după conferință.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.