Român ucis într-o staţie de metrou din Bruxelles. Fratele său geamăn e în stare gravă

Sursa foto: rtbf.be

Un român de 29 de ani a murit iar fratele său geamăn a fost grav rănit în urma unei altercații care a avut loc la stația de metrou Bockstael din Bruxelles, anunță rtl.be

Potrivit poliției belgiene, în altercație au fost implicate mai multe persoane, trei dintre ele ajungând în stare gravă la spital.

Luni dimineață a fost anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 29 de ani, de naționalitate română.

”O altercație violentă a avut loc duminică noaptea, în jurul orei locale 22:30, la stația de metrou Bockstael din Bruxelles. 12 persoane înarmate cu cuțite au fost implicate în acest incident.

Trei persoane au avut nevoie de spitalizare, dintre care una a murit luni dimineață. Este vorba de un bărbat de 29 de ani, de naționalitate română”, se arată într-un comunicat al poliției locale, citat de presa belgiană.

Citește și: Ultimele cuvinte ale tinerei ucisă la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice, a urlat…”

Potrivit Monitorul de Suceava, românii implicaţi în altercaţia de la metroul din Bruxelles sunt doi fraţi gemeni din comuna suceveană Ipoteşti.

Constantin Senciuc ar fi bărbatul român omorât cu mai multe lovituri de cuţin, în timp ce fratele său Gheorghe Senciuc se află în stare gravă la spital.

„Este vorba de fraţii gemeni Constantin şi Gheorghe Senciuc, originari din Ipoteşti. Din primele informaţii se pare că în cazul lui Constantin Senciuc s-a declarat decesul, în timp ce Gheorghe Senciuc a fost operat de două ori şi este internat în spital în stare gravă”, scriu jurnaliștii de la Monitorul de Suceava.

Citește și: Fratele criminalei de la metrou rupe tăcerea: ”Ne teroriza. Intrase în depresie pentru că…”

Cei doi răniţi continuă să fie internaţi la spital, starea lor de sănătate fiind încă una gravă, deşi medicii au reuşit să-i stabilizeze.

Facebook Comments