PROTEST 15 MARTIE. Cum vrea PSD să oprescă protestul de la ora 15:15

Partidul Social Democrat vrea să domolească din avântul protestului de 15 minute de astăzi anunțat de zeci de mii de români din cauza lipsei autostrăzilor. 

Mesajul unui șofer pentru „bătrânii care votează PSD”: Măi, vouă nu vă e rușine?

Reprezentanții social-democrați anunță printr-un mesaj oficial că autostrada Moldovei începe cu … centura ocolitoare a Bacăului. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc va fi prezent astăzi la demararea lucrărilor.

„Autostrada Moldovei începe azi!

Citește și: ULTIMA ORĂ! Doliu în România! S-a stins în urmă cu puțin timp!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier,” este mesajul PSD publicat astăzi. 

15 minute de grevă generală

Campania „România vrea autostrăzi”, care îndeamnă la 15 minute de grevă generală pe 15 martie a crescut de la zi la zi și acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, școli, asociații, sindicate, magazine și ONG-uri.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Reamintim că ideea îi aparține antreprenorului Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit în mod simbolic primul (și singurul) metru de autostradă în Moldova. Foarte mulți vor opri lucrul timp de 15 minute, în alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explică în mesaje cum lipsa de autostrăzi le afectează business-ul.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.