Reacția senatorului Gabriel Leș după întâlnirea Iohannis-Nicușor Dan: “În calitate de monarh, domnul Iohannis se descurcă de minune”

Senatorul PSD Gabriel Leș a criticat decizia președintelui Iohannis de a avea o întâlnire cu unul dintre candidații la Primăria Capitalei. Fostul ministru al Apărării a precizat că rolul președintelui este apolitic, iar Klaus Iohannis a dovedit încă o dată că nu este un actor echidistant.

“În Constituția noastră circulă un mit, acela că președintele este al tuturor românilor. Văzând astăzi cum, în ultima zi de campanie, candidatul Nicușor Dan este convocat ostentativ la Palatul Cotroceni de președintele tuturor românilor pentru instrucțiuni prețioase, realizez că însăși ideea de democrație începe să deranjeze pe plaiurile mioritice.Totodată președintele ne-a spus că indiferent cine câștigă alegerile parlamentare premierul trebuie să fie de la PNL. Punct. În calitate de monarh dl Iohannis se descurcă de minune. În calitate de președinte al republicii, e stingher”, a afirmat senatorul Gabriel Leș într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Senatorul Gabriel Leș a reacționat astfel după ce ziarele centrale au anunțat că premierul Ludovic Orban și candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS la Primăria Capitalei,Nicușor Dan, s-au întâlnit, joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
11 + 22 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.