Deputatul Ioana Bran, despre proiectul de lege prin care li se acorde un stimulent financiar profesorilor: Sper să fie adoptat, pentru că profesorii își asumă toate riscurile pentru a nu-i priva pe copii de educație!

Deputatul Ioana Bran va vota pentru proiectul de lege pentru acordarea unui stimulent de risc pentru cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic din învățământul de stat.

”Profesorii și personalul auxiliar din școli se află și ei în prima linie a pandemiei.

Ca atare, PSD a inițiat un proiect de lege prin care să li se acorde un stimulent financiar de risc: 2.000, respectiv 1.500 de lei lunar pe durata stării de urgență și de alertă pentru cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic din învățământul de stat.

Proiectul a trecut deja de Senat. Azi l-am dezbătut în Camera Deputaților, votul fiind programat pentru mâine. Sper să fie adoptat, pentru că profesorii își asumă toate riscurile pentru a nu-i priva pe copii de educație! Îmi doresc să înțeleagă și colegii liberali acest efort și să îl aprecieze!”, a declarat deputatul Ioana Bran.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
26 + 22 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.