Senatorul Gabriel Leș, despre scandalul alegerilor de la Sectorul I: Am văzut imaginile cu dna Clotilde Armand și membrii USR fugind efectiv cu sacii

Senatorul PSD Gabriel Leș, fost ministru al Apărării Naționale, a comentat scandalul alegerilor din Sectorul 1, acuzând USR de furt de voturi.

Redăm mai jos comunicatul de presă al senatorului Gabriel Leș:

”Am văzut imaginile cu dna Clotilde Armand și membrii USR fugind efectiv cu sacii din secția unde erau “păzite” voturile din circumscripția Sectorului 1. Inițial am fost rezervat în a mă pronunța cu privire la această sinistră escrocherie. Vă mărturisesc, sincer, am crezut ca este o exagerare de presă menită a face audiență…. În orice caz, nu mi-am putut imagina că poate fi real.

După ce membrii Biroului electoral au intrat subit în carantină chiar înainte de a decide renumărarea voturilor la Sectorul 1, aflăm despre declarațiile false ale reprezentanților jandarmeriei, contrazise implacabil de imaginile video. Mult trîmbițata victorie a distinsei franțuzoaice, propulsată de destin fix la conducerea unei importante instituții din România, devine o telenovelă de prost gust. Și totuși, cum rămâne cu România?”

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
6 + 24 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.