O româncă a murit în Italia după 9 luni de coșmar. Intervenția banală care i-a adus sfârșitul

urgenta spital

O româncă în vârstă de 36 de ani, stabilită în Italia, a vrut să-și imbunătățească aspectul fizic, așa că a apelat la un medic estetician. Nu i-a trecut niciodată prin minte că avea să fie cea mai proastă decizie pe care ar fi putut luat-o vreodată. Românca a suferit, într-o clinică din Milano, ooperaţie estetică de liposucție, relatează ilgiorno.it, potrivit Stirilor Pro Tv, însă după 9 luni a murit în chinuri groaznice.

Liposucţia este o procedură chirurgicală cosmetică ce permite înlăturarea excesului de grăsime din diferite zone ale corpului. Românca a suferit o astfel de procedură în urmă cu 9 luni, însă imediat după operație s-a confruntat cu febră, convulsii și tahicardie.

Cu toate că și-a căutat vindecarea inclusiv in România, a urmat un calvar lung pentru tânăra de doar 36 de ani. ”S-a ales cu o infecție devastatoare în partea inferioară a corpului, șolduri, abdomen și gambe” a dezvăluit avocatul acesteia. Totul pentru că medicul ar fi încălcat numeroase reguli.

Ana Maria a murit miercuri, 11 aprilie, într-un spital din Italia. Aceasta a fost diagnosticată cu fascită necrozantă. Potrvit sursei citate, boala a fost provocată de o bacterie pe care a luat-o în spitalul în care a fost operată.

Acum, doctorul de 31 de ani care a afectuat liposucția de 31 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă, relatează sursa citată.

Dumnezeu sa o ierte și să o odihneasca in pace! Lasă și tu un mesaj de Sincere Condoleanțe!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
17 + 13 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.