Ioana Bran, apel pentru implicarea tinerilor: Îndemn tinerii să își spună problemele pentru a ne ajuta să identificăm soluțiile

Ioana Bran

România și guvernul României își doresc să reducă decalajele în rândul tinerilor și să îi integreze pe piața muncii, a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, în cadrul dialogului cu cetățenii „Viitorul tinerilor europeni”, organizat de Comitetul European al Regiunilor (CoR), Delegația Națională a României la CoR, Reprezentanța Comisiei Europene în România și platforma CaleaEuropeană.ro la Bacău.

România și guvernul României își doresc să reducă decalajele în rândul tinerilor și să îi integreze pe piața muncii, a declarat Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului, în cadrul dialogului cu cetățenii „Viitorul tinerilor europeni”, organizat de Comitetul European al Regiunilor (CoR), Delegația Națională a României la CoR, Reprezentanța Comisiei Europene în România și platforma CaleaEuropeană.ro la Bacău.

“Programul de guvernarea are multe programe pentru a reduce decalajele. Ministerul pe care îl reprezint este împărțit pe partea de sport și de tineret. De la preluarea mandatului am avut discuții cu majoritatea reprezentanților tineretului din România”, precizat ministrul și deputatul Ioana Bran.

Ioana Bran a făcut apel la implicarea tinerilor:

“Vă îndemn să participați, să vă trimiteți reprezentații căci numai așa putem identifica mai bine problemele pe care le aveți. Vă încurajez să ne abordați cu orice problemă considerată de importanță. Prin direcțiile de tineret și sport organizăm cursuri de formare ale tinerilor. Intenționăm să facem un site care să suprindă aceste informații.”

Evenimentul este dedicat problematicii șomajului în rândul tinerilor și reducerii decalajelor sociale și economice, construit sub forma unei platforme de dialog, între autorități și tineri ca beneficiari, orientată către soluții privind incluziunea economico-socială a tinerilor și oportunitățile de dezvoltare ale acestora la nivel local, național și european.

Aceasta este prima dezbatere lansată în România în acest format, după ce țara noastră a fost aleasă să găzduiască Summitul Autorităților Locale și Regionale din Uniunea Europeană care va avea loc în perioada 14-15 martie 2019.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.