Milionara din Iași care creşte 30 de copii sărmani și de pe strazi, investește în educația lor și îi face premianți!

„Ziarul de Iaşi“ a publicat o poveste mai puţin cunoscut publicului din viaţa celei mai bogate femei din județul Iași. Mai exact, milionara creşte 30 de copii; le oferă casă, masă și educație, fără să aștepte nimic în schimb. Ce i-a determinat gestul nobil și de ce ar fi vrut ca oamenii să nu afle această poveste aflați mai jos.

Citeste si: Lista pacatelor pentru spovedanie. Iată care sunt cele 193 de păcate. Tu câte din ele le-ai făcut?

Doina Cepalis, proprietara firmei Te-Rox din Paşcani, lider de piaţă în Europa la producţia de centuri de siguranţă şi scaune auto pentru copii, creşte împreună cu fiica sa nu mai puţin de 30 de copii.

CITESTE SI: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

Au înfiinţat o fundaţie, şi prin aceasta a adunat aceşti copii fără posibilităţi materiale, unii chiar copii ai străzii, cărora le oferă casă şi masă, precum şi educaţie.

CITESTE SI: Oraşul din România, renovat, care acum rivalizează cu Barcelona sau Budapesta

„Nu aş fi vrut să se afle acest lucru… „

„De unde ştiţi? Nu aş fi vrut să se afle acest lucru… E normal ce fac eu. Dacă reuşeşti în viaţă, e normal să dai şi ceva înapoi comunităţii. E în firescul lucrurilor. Aşa ar trebui să facă fiecare. M-am axat pe copii pentru că ei nu au nicio vină”, a declarat femeia de afaceri pentru jurnalistii de la Ziarul de Iași.

Derulează acest proiect cu maximă discreţie de circa 3 ani, iar unii din copiii ei, care foarte probabil altfel s-ar fi ratat, sunt acum premianţi la şcoală.

Citeşte şi: Drama prin care trece de 6 ani fondatorul Untold. Medicii din Viena: „Ești într-o situație în care efectiv nu mai știm ce este de făcut”

Noi spunem că ajutorul pentru care femeia de afaceri il oferă acestor copii este unul demn de admirat, iar Doina Cepalis merită din plin toate felicitările si aprecierile noastre!

Lasă-i și tu mai jos un mesaj de susținere!

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Interviul complet aici

 

Facebook Comments