Tânărul care ţese ii şi covoare. Cum a transformat pasiunea bunicii într-o afacere profitabilă

andrei-vladimir
Sursa foto: Captură Digi24

Andrei Vladimir are 16 ani, este elev la un liceu din Bârlad și în paralel cu școala a pus pe picioare o afacere profitabilă, mai puțin obișnuită pentru un băiat de vârsta lui.

În timpul liber, Andrei ţese ii şi covoare, pe care le vinde apoi la târguri sau pe internet. Băiatul câştigă astfel câteva mii de lei pe lună dintr-o pasiune pe care a deprins-o de la bunica sa, notează digi24.ro.

Andrei povestește că s-a aşezat pentru prima oară la războiul de ţesut când avea doar 12 ani, dar între timp a devenit expert şi şi-a transformat pasiunea într-o mică afacere.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și: Povestea celor 3 surori sărace din România care au cucerit universitățile Europei

Citește și: În urmă cu 32 de ani, Ionel a fost declarat mort la naştere de mama sa. Povestea uluitoare a tânărului abandonat în maternitate, care a ajuns azi să surprindă pe toată lumea

Citește și: Violeta a fost abandonată într-un orfelinat din România, iar acum ajunge la Hollywood. „România a pierdut un talent, dar Italia a câștigat o valoare”

andrei-vladimir
Sursa foto: Captură Digi24

Tânărul licean face ii, cuverturi şi covoare pe care le vinde la târgurile populare sau pe internet. Într-o săptămână poate câştiga peste o mie de lei. Pentru asta el munceşte zeci de ore.

„Prima oara făceam pentru mine, dar, la un moment dat, aveam prea multe şi nu mai încăpeau şi nu mai aveam unde le pune. Şi trebuia să le vând. Mai dau şi pe internet. Şi în străinătate am dat. Cam în toată Europa”, povestește Andrei, citat de digi24.ro.

Un covor costă 900 de lei pentru care împletitul îi ia 3 ore, iar lâna o toarce într-o oră.

Andrei Vladimir este decis să-şi investească primii bani câştigaţi din ţesut în renovarea casei părinţilor săi.

Facebook Comments