Gest de respect și iubire adevărată față de interpreta de muzică populară Irina Loghin!

irina loghin

Îndrăgita Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete din România, o adevarata”doamnă a muzicii populare românești”, fiind una dintre figurile legendare ale țării noastre! In plus, datorită șarmului aparte, nu putini sunt cei care o consideră drept una dintre cele mai frumoase femei din România!

Şerveţelele umede, un real pericol: De ce ar trebui să fie interzise

Indrăgita cântăreață de muzică populară a primit o veste extraordinară, care vine ca un gest de respect si iubire adevarata, sentimele pe care i le poartă milioane de români! Mai exact, consilierii generali au decis, marți, să îi acorde titlul de cetăţean de onoare al Capitalei .

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Înainte de vot, un consilier l-a propus, în glumă, şi pe Fuego pentru această distincţie

Citește și: CUTREMURUL prezis de ARSENIE BOCA: Totul a fost scris! ‘Orașul va fi șters de pe fața pământului’

„Se conferă titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti doamnei Irina Loghin, în semn de apreciere a întregii activităţi, a talentului interpretative recunoscut pe plan intern şi internaţional”, se arată în deschiderea proiectului de hotărâre, pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei interpretei Irina Loghin.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Felicitări! Dumnezeu sa ii dea sanatate! Lasă și tu mai jos un mesaj de apreciere și susținere! Irina Loghin merită toată susținerea noastră!Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
2 + 6 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.