Senatorul Gabriel Leș, mesaj de Ziua Națională: Avem tot ceea ce ne trebuie să răzbim în idealurile noastre, însă ne lipsește ceva fundamental

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, face un apel la unitate de Ziua Națională a României, amintind că unirea a fost posibilă pentru că înaintașii noștri au vibrat într-un singur glas.

”Privind drapelul, devenim măcar pentru o clipă conștienți că România este moștenirea făurită de înaintașii noștri cu sacrificii de sânge. Iar idealul lor a fost posibil pentru că o întreagă generație a vibrat într-un singur glas. Iată că deși sorții le păreau potrivnici au reușit, pentru că nu s-au risipit, ci au ținut piept furtunii împreună. Astăzi pare că avem tot ceea ce ne trebuie să răzbim în idealurile noastre, însă, de fapt, ne lipsește ceva fundamental: Nu mai știm să stăm laolaltă. Ziua de 1 Decembrie are multe povețe, dar înainte de toate este o expresie a forței pe care UNITATEA o imprimă unei națiuni”, a scris senatorul Gabriel Leș pe rețelele de socializare, postând și versurile de mai jos:

Cu Dumnezeu înainte, împreună!
„Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi!
Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!”
Versurile imnului naţional aparţin lui Andrei Mureşanu
La mulți ani România!
La mulți ani români!
Cinste eroilor neamului românesc!
Dumnezeu să te binecuvânteze România!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
13 + 26 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.