Start Vot ! Susţine Oradea şi Cetatea Oradea în competiţia Destinaţia Anului 2023

Destinaţia Anului, cea mai importantă competiţie de promovare a turismului intern, se află deja la a III-a ediţie şi urmăreşte promovarea destinaţiilor din România.

Concursul se desfăşoară pe baza votului românilor, pe site-ul www.destinatiaanului.ro iar în anul 2022 a beneficiat de 180.000 de vizitatori pe website şi 100.000 voturi. Competiţia a atras 11.000.000 vizualizări ale reclamelor online şi un impact de 5,6 milioane în vizualizări în social media.

După ce în 2021, Oradea a obţinut Premiul Juriului în competiţia Destinaţia Anului 2021, fiind una dintre cele 6 finaliste din ţară, anul acesta oraşul nostru este nominalizat la 2 categorii: Oradea – la categoria Oraşe care inspiră şi Cetatea Oradea la Atracţii cultural-educative.

Pentru înscrierea în competiţie în calitate de destinaţie turistică, Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea) a achitat, în baza unui contract cu organizatorii, o taxă de participare în valoare de 5.950 de lei, conţinând pachetul Start: participarea în competiţia Destinaţia Anului într-una din categoriile cu raport detaliat punctaj şi clasament, creare şi mentenanţă pagină în cadrul site-ului destinatiaanului.ro, menţionare într-un comunicat de presă Destinaţia Anului, postare pe paginile social media Destinaţia Anului, determinarea punctajului destinaţiei prin jurizare, vot public şi raport de piaţă „Cercetarea Anului 2023”. În cazul câştigării uneia dintre categorii, destinaţia va beneficia de expunere gratuită, online şi TV pe emisiunea Destinaţia Anului de la PrimaTV şi prin partenerii media Destinaţia Anului.

„Lansăm invitaţia să ne fiţi alături în susţinerea Oradiei şi a Cetăţii Oradea pentru a fi eligibile în etapa următoare. După cum deja s-a demonstrat, prezenţa în topurile turistice susţine demersul nostru de a creşte numărul şi calitatea turiştilor care aleg Oradea ca destinaţie. Totodată, este o mândrie şi un sentiment de apartenenţă să vezi destinaţia ta de suflet sau localitatea natală în competiţie, ” menţionează Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

Sesiunea de votări se desfăşoară până în 7 aprilie pe site-ul https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/. Pentru ca votul să fie eligibil sunt necesari următorii paşi: să se voteze cel puţin 3 categorii, să se apese butonul „Trimite votul” şi să se confirme votul dând click pe link-ul primit pe mail.

Facebook Comments