Și-a salvat copiii și fratele cu prețul vieții. Un bărbat din Iași a murit înţepat de peste o mie de albine

Un bărbat și-a pierdut viața după ce căruța în care se afla alături de fratele și de doi dintre cei nouă copii ai săi a fost luată cu asalt de un roi de albine.

Tot ce a apucat bărbatul să facă este să îi atenționeze pe copiii și fratele său să fugă din calea roiului de albine care s-a năpustit asupra lui, scrie observator.tv.

Dacă cei mici au fost duși într-un loc sigur de unchiul lor, se pare că tatăl nu a avut nicio șansă în fața albinelor ucigașe. Asaltat de un număr atât de mare de albine, bărbatul a intrat în șoc anafinalctic și a murit pe loc, înainte ca echipajul medical să ajungă să-i acorde primul ajutor.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pe care o mamă o poate spune pentru copilul său! Citește-o în fiecare zi 

„Am intervenit la un soc anafilactic, o persoana intepata de albine, as putea spune ca erau 5-600 de intepaturi de albine, oricum, albinele mai erau in jur si nu am putut face decat sa constatam decesul.”, a declarat Adrian Pasat, medic Ambulanta Iasi, potrivit stirileprotv.ro.
Bărbatul avea 49 de ani și locuia în satul Movileni, județul Iași.

Citește și: O româncă a ajuns actriță faimoasă în Germania: „Tată, îți mulțumesc că am fugit din România” 

Nu au scăpat de atacul albinelor nici cei doi cai: unul a orbit, iar celalalt a murit pe loc.

Potrivit localnicilor, albinele au fost aduse în zonă cu o seară in urmă. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de moartea bărbatului care a lăsat în urmă o soție îndurerată și nouă copii și dacă tragedia putea fi evitată.

Facebook Comments