S-a stins la doar 40 de ani, după ce a ignorat aceste simptome! Ce i-a adus sfârșitul

O femeie în vârstă de doar 40 de ani s-a stins din viață după ce a ignorat o serie de simptome care ar fi trebuit să o trimită urgent la medic! Din păcate, când a primit diagnosticul, boala era deja în stadiul IV.

Totul a început cu o hemoragie apărută ca din senin! Când s-a trezit cu pantalonii plini de sânge, femeia a fost consultată de doi specialiști, însă niciunul dintre medicii nu i-au recomandat o colonoscopie, ci i-au pus diagnosticul de colită (o inflamatie a membranei colonului)!

Cu toate că și-a dat seama că ceva nu este în regulă, i-a fost teamă de răspunsul pe care l-ar putea afla de la alți medici și nu a mai făcut alte investigații. În plus, faptul că doi medici i-au spus același lucru – eronat – o liniștise.

Care sunt semnele care ar trebui să-ți dea de gândit

Femeia a ignorat simptome precum regurgitații urât mirositoare, oboseală cronică, diaree, sânge în scaun și crampe dureroase. S-a gândit că aceste semne sunt rezultate unor boli ușoare, precum o alergie alimentară sau sindrom premenstrual, scrie doctorulzilei.ro.

Din nefericire, Ema a murit din cauza cancerului de colon, diagnosticat în stadiul IV, mult prea târziu….

La cele mai mici semne că ceva nu este in regulă nu ezitați să vă prezentați la medic! Vă poate salva viața!

Distribuie mai departe acest articol, poate reușim să încurajăm cât mai mulți prieteni să se prezinte cadrelor medicale atunci când se confruntă cu probleme de sănătate! Iți mulțumim!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.