Mărturia unui taximetrist român din Londra: „99% am coronavirus!” Cum a debutat boala

Cunoscut în mediul virtual după ce în urmă cu câțiva ani anunța că oferă ajutor românilor care vor să se stabilească în Marea Britanie, Cezar Covataru a mărturisit pe pagina sa de Facebook că este infectat cu coronavirus.

Mesajul său în care face public faptul că este infectat a devenit viral. Bărbatul, originar din Botoșani, mărturisește că a cerut părerea unui medic căruia i-a descris simptomele pe care le avea iar acesta i-a spus că simptomele corespund 99%.

„Bună, dacă citești acest mesaj, află despre mine că sunt infectat cu coronavirus, cu siguranță de 99%”, a scris Cezar Covataru, care a dezvăluit cum a debutat boala:

„A început ca un acces de răceala puternică, cu febră, destul de greu de trecut cu vederea”. Au urmat tuse seacă, tuse productivă, senzație de nas înfundat, congestionat, guturai purulent, senzație de pierdere a puterii si dureri în tot corpul. ‘’O da, toată pleiada! Simțeam cum boala cutreieră prin corpul meu în fiecare zi, în alt loc.

Într-o zi, marți cred, mă durea trupul în zona lombară – mediană. Am presupus, rinichii. Cu toate că nu am avut niciodată dureri de rinichi. Marți a fost ziua rinichilor.

Miercuri, plămânii, căile aeriene superioare, traheea și bronhiile.Joi… altceva. Prin rotație. Peste toate, durerea de cap nu a lipsit în vreo zi. Când mai mare, cu accese care mă făceau să văd roșu… când surdă și permanentă, să nu cumva să uit de ea, că ea nu a uitat de mine. De parcă eram legat undeva într-o o sală de tortură”. Cezar Covataru nu a luat niciun medicament. „Statistic am șanse de 98% să păcălesc moartea tura asta. Dacă nu… asta a fost”, a încheiat românul pe reteaua de socializare facebook.

Facebook Comments