Doliu în lumea politică. Un cunoscut politician s-a spânzurat la 41 de ani!

O tragedie zguduie lumea politică din România! Un politician a fost găsit spânzurat, miercuri dimineața în casa părinților săi.

Alin Cucui, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a fost găsit spânzurat în această dimineață, în casa părinților săi, din Alba Iulia.

”Avem o echipă de cercetare la fața locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, a anunțat Poliția Alba.

Liberalul Alin Cucui a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri, potrivit stiripesurse.ro.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și: Ei sunt cei doi români morți în tragedia din Edgware. Au sfârșit dramatic în ziua de Paști

Citește și: Tragedie de Paște. O micuță artistă din România a murit la doar 10 ani. Este CUMPLIT cum s-a stins din viață

Citește și: O nouă crimă șochează România! Un tânăr i-a tăiat gâtul iubitei, a vrut să îi gazeze copilul de un an şi apoi s-a spânzurat

Alin Cucui avea 41 de ani, era căsătorit şi era tatăl unei fete. Acesta a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil ce aparţinea părinţilor, la Alba Iulia, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00.

Poliţia a deschis o anchetă şi cercetează condiţiile şi cauzele tragediei. Alin Cucui era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba din iunie 2008.

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreuna, am trecut împreuna peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună… am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost in capul tău… rămas bun prietene drag!

Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate”, a scris pe o reţea de socializare, după ce a aflat de tragedie, fostul său coleg din conducerea Consiliului Judeţean, deputatul Florin Roman, citat de Adevărul.ro.

Alin Cucui s-a spanzurat

Revenim cu detalii!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.