Ei sunt cei doi români morți în tragedia din Edgware. Au sfârșit dramatic în ziua de Paști

romani morti in marea britanie

O tragedie fără margini a lovit familiile a doi români, plecați să muncească în Anglia.

Conaționalii noștri erau originari din localitatea Gherța Mare din județul Satu Mare și ar fi murit intoxicați cu monoxide de carbon, chiar în ziua de Paște.

Alte cinci persoane din aceeași casă au fost transportate la spital.

Cei doi morți, în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost găsiți la o adresă de pe Bacon Lane, Edgware, într-o zonă în care locuiesc foarte mulți români.

Cei doi sunt Gheorghe Bodan, 42 de ani și Viorel Borodi (foto 2), de 38 de ani, din comuna Gherța Mare, județul Satu Mare, potrivit Ziarul Românesc.

Prietenii acestora au postat mesaje de condoleanțe pe rețeaua Facebook.

Gheorghe Bodan avea o fetiță. Cei doi stăteau în aceeași cameră și au fost cel mai aproape de scurgerea de monoxid de carbon.

În casă mai locuiau alte cinci persoane care prezentau semne de intoxicare și au fost duse la spital.

gheorghe bodan
Gheorghe Bodan

Cei doi români se mutaseră recent în casa de pe Bacon Lane, iar poliția cercetează dacă locuința era dotată cu senzor pentru monixid de carbon.

Scotland Yard a anunțat că decesele sunt tratate ca „inexplicabile” însă poliția consideră că a avut loc o posibilă scurgere de monoxid de carbon de la o centrală.

viorel borodi
Viorel Borodi

Polițiștii și ambulanța au fost chemați în jurul orei 13.30 și nu au putut face altceva decât să constate mortea celor doi. Poliția Metropolitană a anunțat că nu a făcut nicio arestare.

„Am găsit doi bărbați care nu mai prezentau semne de viață. Alți doi bărbați adulți, o femeie și doi copii au fost, de asemenea, tratați la fața locului pentru intoxicare cu monoxid de carbon și duși la spital de către serviciul de ambulanță din Londra”, a declarat un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri, citat de Ziarul Românesc.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.