Această mamă şi-a ucis accidental copiii făcând o greşeală comună. Şi tu o faci în fiecare zi!

mic dejun
Sursa foto: pixabay.com

Și în țara noastră, la fel ca și în alte țări, femeilor le place să pregătească mese gătite acasă pentru întraga familie, şi nu acceptă ideea de alimente semipreparate. Este și cazul mamei din cazul de mai jos, care le-a pregătit copiilor ei micul dejun, ca de obicei, așa cum probabil și tu o faci, dar nu s-a gândit niciodată că un simplu gest le va face atât de mult rău!!!

Mai exact, se pare că Josefina, o femeie din Mexic mamă a doi copii a pregătit pentru copiii ei – Augustin (8 ani) şi Maria (6 ani) tortilla cu ouă şi şuncă şi suc proaspăt de portocale.

Când cei mici s-au trezit, i-a trimis la baie să se spele pe mâini. Cât timp copiii erau la baie, Josefina a primit mai multe mesaje de la soţul ei şi, chiar dacă prepara micul dejun, le-a răspuns. Toţi au mâncat şi Augustin şi Maria au mers la şcoală, scrie girly.ro

Două ore mai târziu, potrivit sursei citate, mămică a primit o veste absolut dramatică: copiii erau în drum spre spital, unde a aflat că nu aveau prea multe şanse de supravieţuire. Asta deoarece medicii se confruntau cu o situație ingrijorătoate: nu le puteau controla febra din cauza unei bacterii numite Salmonella.

Citește și:  Greșeala pe care o faci când prepari salată de vinete. Cum se coc corect vinetele pentru o salată pufoasă 

Au urmat apoi o serie de teste amănunțite care au confimat un scenariu incredibil, dar care i se putea întâmpla oricui! Se pare că micul dejun pe care îl pregătise a fost contaminat cu bacteria Salmonella chiar de pe telefonul mobil al femeii, la car vorbise cu soțul în timp ce gătea.

Așa că, mare atenție! Telefoanele noastre sunt pline de bacterii care pot ajunge pe mâncare şi pot avea consecinţe fatale, scrie girly.ro.

Din păcate, micuţii au murit în aceeaşi zi iar Josefina foloseşte experienţa prin care a trecut pentru a-i avertiza şi pe alţii să nu folosească telefonul în timpul mesei.

Așadar, nu mai folosiți telefonul mobil nici atunci când mâncați, nici când faceți de mâncare. Atâta timp cât sunteți în bucătărie, cel mai bine ar fi să îl lăsați deoparte!

 

Citește și: Mai mulţi români care veneau din Italia ar fi minţit la frontieră că vin din Germania

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
8 + 11 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.