Un italian i-a lăsat unei îngrijitoare din România o moștenire 1 milion de euro. Ce s-a întâmplat imediat după moartea italianului

barbat si ingrijitoare

Controverse în justiţie în Sardinia, Italia, între o familie de români şi sora unui cetăţean italian decedat, după ce acesta i-a lăsat moștenire o avere uriașă unei românce.

Un bărbat din localitatea italiană Valledoria i-a lăsat prin testament îngrijitoarei românce suma de 1 milion de euro, precum și proprietăți imobiliare.

Femeia a murit înaintea italianului, însă la decesul acestuia, sora bărbatului s-a trezit la ușă cu familia îngrijitoarei, care revendica moștenirea, informează digi24.ro.

Articolul continuă după recomandări

CITESTE SI: Povestea Marianei, badanta româncă. Şi-a plătit cu ultima lichidare biletul de avion pentru a putea muri acasă

CITEȘTE ȘI: O badanta româncă a primit 100.000 euro de la bătrânul pe care-l îngrijea: „Este singura care îmi vrea binele”

CITESTE SI: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

„Suntem unicii moştenitori ai averii răposatului. Vrem să vă spunem că ne vom ocupa de înmormântare după ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credinţa noastră”, i-au spus soțul, fiii și nora româncei.

Sora bătrânului susține că rudele româncei i-au bătut la ușă la o oră după moartea bărbatului și i-au arătat actul prin care fratele îi lăsa averea româncei.

Însă sora acestuia îl știa catolic practicant, așa că a deschis o acțiune în instanță prin care a obținut punerea sub sechestru a bunurilor.

CITEȘTE SI: Anunţ important pentru românii din Italia! Se schimbă cartea de identitate pe întreg teritoriul ITALIEI….

Citește și: 15.000 de lei pentru românii care au muncit în străinătate și se întorc în țară! Care este singura condiție pentru a lua banii!

După un lung proces, femeia italiancă a reușit în cele din urmă să demonstreze că bărbatul nu avea discernământ atunci când a redactat actul prin care a lăsat uriașa moștenire îngrijitoarei românce, pentru că suferea de o boală psihică.

Rudele îngrijitoarei românce sunt acum nevoite să plătească și cheltuielile de judecată.

Citește și: Oraşul din România care a scăpat complet de COVID, inclus în topul celor mai sigure destinaţii europene

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
2 + 19 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.