,,Tati, vreau să mor, mă lași?” Tatăl vrea să își lase fetița de 7 ani să moară și o lume întregă e de acord cu el. Uite de ce acceptă tatăl să se întâmple o tragedie

O fetiță de numai 7 ani a arătat unei lumi întregi ce înseamnă iubirea necondiționată. Pe cât e de tânără, are numai 7 ani, această fetiță din China, pe nume Wang Yue, înțelege perfect problemele financiare ale familiei sale și este dispusă să își sacrifice propria viață pentru ca viața surioarei sale mai mici să fie cruțată din mâinile morții…

Wang Yue a fost diagnosticată cu Osteoporoză, o boală care îi amenință viața în timp ce oasele ei devin din ce în ce mai dense.

Aceasta apare foarte rar la un copil de vârsta ei și starea fetei se înrăutățește pe zi ce trece. Poate muri în orice clipă, dar până atunci are de înfruntat fracturi, pierderea nervilor craniani, ceea ce poate duce la orbire, surzenie, paralizie facială.

Deja fata spune că vede în ceață și îi e greu să citească.

Conform Elite Readers, cea mai tristă parte a poveștii este că și surioara ei mai mică a fost diagnosticată cu aceeași boală. Tocmai de aceea Wang Yue este conștientă de situația familiei și a decis să renunțe ea la tratament pentru ca surioara ei să aibă o șansă.

Boala celor două fete poate fi tratată prin tratament medical modern, iar părinții ei au găsit deja donator de măduvă osoasă.

Totuși, operația costă 500.000 de yuani pe copil, aproximativ 102.000 de dolari pe an, pe lângă costurile altor tratamente post-operatorii. Sume de bani care par aproape imposibil de strâns pentru familie, mai ales că tatăl a cheltuit deja toate economiile familiei pe tratamente de care fiicele sale au avut nevoie când erau mai mici.

Citește și: ”Le dau să mănânce cât să nu moară!” Acuzații extrem de grave într-un spital din România

tati vreau sa mor

Citește și: O familie din Norvegia a lăsat un cerşetor român în casa lor timp de o luna cât au fost plecaţi în concediu. Ce au găsit în casa la întoarce i-a lăsat fără cuvinte

Wang Yue și-a oferit și ea micile economii, a dat bănuții tatălui ei pentru ca acesta să îi adauge la banii de care are nevoie surioara sa. Tatăl a fost emoționat până la lacrimi și a acceptat.

Familia s-a împrumutat peste tot și au reușit să strângă 200.000 de yuani, o sumă prea mică, tocmai de aceea fata le-a cerut părinților să folosească banii pentru surioara ei.

Fetița a spus: ,,Cum nu putem să împrumutăm atâția bani, nu voi face eu tratamentul… Am niște economii și eu, poți să le iei și să pui banii pentru tratamentul surorii mele. Eu deja sunt mare și deja nu contează dacă mai fac și eu tratamentul.”

Citește și: Povestea Marianei, badanta româncă. Şi-a plătit cu ultima lichidare biletul de avion pentru a putea muri acasă

tati vreau sa mor

Wang Yue și-a făcut tatăl mândru și a atins inimile multor oameni. Tatăl cu inima frântă mai avea doar lacrimi atunci când și-a dat seama că Wang făcea sacrificiul suprem pentru a-i da o șansă surioarei ei.

Datorită faptului că Wang era gata să moară pentru sora sa, povestea familiei s-a răspândit rapid în mediul online, iar oamenii fac în prezent eforturi mari pentru a le salva pe ambele fete ale acestei familii atât de deosebite. Să sperăm că vor reuși!

Sursa: Rol.ro

Facebook Comments