El este șoferul român mort într-un cumplit accident în Germania. Mesajul emoţionant al soţiei sale

Dani Rădulescu - sofer mort in germania

Un şofer de TIR din Târgu-Jiu a murit, marţi, în urma unui accident rutier cumplit, în Germania, conform observator.tv.

Dani Rădulescu era un şofer de TIR român în vârstă de 41 de ani care a sfârşit tragic, după ce a coborât din maşină, pentru a verifica o defecţiune.

Dani Rădulescu a murit după ce a fost izbit puternic de un TIR condus de un alt român. El coborâse din maşina pe care o conducea să verifice dacă automobilul are vreo defecţiune, însă, din păcate, acel moment i-a fost fatal.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și: ”Sunt Gabriel, am 38 de ani și lucrez că șofer în centrul Londrei. După o lună aici, îmi plângeam de milă”

Citește și: Cum a salvat casa ţărănească din satul copilăriei un român stabilit în Germania

Citește și: Român stabilit în Bavaria: ”Credeam că în Germania e raiul pe pământ, însă după puţin timp am realizat că sunt doar povești”

Pe pagina de Facebook a lui Dani Rădulescu au fost publicate numeroase mesaje de condoleanţe. Dani Rădulescu era căsătorit, iar în urma sa au rămas o soţie distrusă de durere şi o fiică minoră.

„Prea devreme, prea dintr-odată…Dumnezeu să te odihnească!”, „Cuvintele sunt de prisos in fata unei asemenea tragedii! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt doar două dintre numeroasele mesaje postate pe reţeaua de socializare.

Soţia lui Dani Rădulescu a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor că v-ați gândit la soțul meu în asemenea momente de mare tristețe și vreau să vă comunic că mai durează câteva zile până când va fi repatriat.

roman mort in germania-accident-tir
Atunci când o să știm exact ziua, o să-l ducem acasă, în Târgu-Jiu, strada Agriculturii, după care va fi înmormântat în satul Hodoreasca, comuna Câlnic, unde s-a ținut și cununia noastră religioasă, în urmă cu șase ani”, a scris Oana Rădulescu pe Facebook.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.