Sfârșitul Lumii este aproape! Profeția din Biblie care dă fiori lumii

Sfarsitul lumii - uragan
Sursa foto: Pixabay.com

Teorii ale conspirației susțin că o profeție biblică dă ca sigur că întreaga lume se va sfârși pe 23 septembrie.

Apocalipsa descrisă în Biblie va împărţi lumea în două: de-o parte creştinii „merituoşi”, care vor fi chemați la Ceruri de Dumnezeu, fiind astfel salvaţi, iar pe de altă parte, oamenii lipsiţi de credinţă care vor rămâne pe Pământ şi vor îndura chinurile pentru neleguirile lor, fiind loviţi de Sfârşitul Lumii, notează Antena3.ro.

O altă teorie, cunoscută ca revelaţia celui de-al 12 Semn prezice Apocalipsa ca apariţia unei femei îmbrăcată cu Soarele, cu Luna la picioare şi cu o coroană de 12 stele pe cap.

Citește și: Secretul din La Salette care prevesteşte Apocalipsa: “Dumnezeu va lovi Pamântul cum n-a mai facut-o până acum. Va fi jale!”

Citește și: Apocalipsa vine în septembrie-octombrie 2017. Profeţia care cutremură lumea

Citeşte şi: Avertismentul Apocalipsei nu mai e minciună. Mai avem 3 ani să ne conformăm!

Teoriile conspiraţiei cred că va fi vorba despre un fenomen astronomic de aliniere a constelaţiilor Leu şi Fecioară şi care, împreună cu alte planete, va împlini profeţia „cuvânt cu cuvânt”.

Susținătorii teoriei neobișnuite spun că femeile menționate în profeție reprezintă constelația Fecioarei, în timp ce coroana stelelor reprezintă constelaţia Leului, scrie Mirror.

Luna menționată în aceste profeţii este considerată ca ar fi fost pusă sub „picioarele” Fecioare pe 23 septembrie, când Soarele va trece prin constelație – îndeplinind cercul „îmbrăcat cu Soarele”.

Părerile sunt însă împărţite. Astfel, potrivit site-urilor de pe Internet care promovează teoria Zorilor Timpurii, ea va avea loc în două părți, de 7 ani între acestea, cu o perioadă grea, extrem de nefavorabilă, în timpul căreia Antihristul va aduce distrugere asupra Omenirii, mai notează Antena3.ro.

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
2 + 29 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.