Reacția lui Marian Godină după eşecului referendumului: „Gogu. Cred că îl cunoaşteţi cu toţii”

Cea de-a doua zi de vot la referendumul pentru redefinirea familiei s-a încheiat, duminică seară, la ora 21, odată cu închiderea secţiilor de votare. Deoarece nu s-a atins nici pe departe cvorumul de 30% din populaţia cu drept de vot, referendumul nu va fi validat. Printre cei care au avut ceva de zis după cele două zile în care românii au fost așteptați la urme s-a numărat şi celebrul poliţist Marian Godină.

Iată mai jos mesajul polișistului-vedetă:

CITESTE SI: Pensie internațională 2018: Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Noi calcule

„Gogu. Cred că îl cunoaşteţi cu toţii. Mai mult ca sigur a fost prezent la nunţile la care aţi participat. E cel care se-mbată muci şi se dă în stambă. Cu cămaşa fleaşcă de transpiraţie, vine la tine cuprins de dragoste şi te ia în braţe începând să te pupe pe obraji şi pe frunte, spunându-ţi că eşti cel mai bun prieten al lui şi că te iubeşte, asta în timp ce nu mai ştii cum să scapi din strânsoarea udă şi urât mirositoare.

Citește și: Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu! A fost anunțat în urmă cu puțin timp

Şi nu, chiar dacă pupă toţi bărbaţii, nu e gay, are nevastă şi chiar e cu el la nuntă. E cea care stă cuminte şi ruşinată la masă, gândindu-se cu regret la gafa pe care a comis-o cu ani în urmă, când s-a măritat cu Gogu, cel care o face de c***t la toate nunţile la care merg, cel de care trebuie să tragă insistent ca să plece acasă, acordându-i un braţ de sprijin şi cel pe care trebuie să-l trezească din somnul de pe bancheta taxiului când ajung în faţa blocului.

Citește și: Cel mai tare test! Alege animalul preferat şi vezi ce spune asta despre personalitatea ta

La nicio nuntă la care am fost nu am văzut vreodată doi homosexuali ţinându-se în braţe, de mână sau sărutându-se. La 95% dintre nunţile la care am fost, am dat de Gogu”, a reacţionat Marian Godină pe Facebook.

CITESTE SI: O actriţă din „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ, după ce abia născuse! Ce a făcut apoi bărbatul a șocat pe toată lumea

Ce părere aveți despre opinia lui Marian Godină? L-ați văzut pe Gogu cel puțin o dată?

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.