Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: temperaturile cresc, ploile se înteţesc

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, prognoza valabilă pentru următoarele patru săptămâni.

Temperaturile medii în următoarea lună vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, arată documentul.

Vremea, în următoarele patru săptămâni

Pentru săptămâna 8-15 iunie, meteorologii prognozează valori termice ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile nordice, estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în regiunile estice, centrale și la munte.

Pentru săptămâna 15-22 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

La sfârşitul lunii, ploile se răresc

Pentru săptămâna 22-29 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 29 iunie – 6 iulie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile sud

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
19 + 10 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.