Omul care bulversează lumea! Orice tip de cancer se poate vindeca în 3 minute – VIDEO

Gregg Braden

Autorul american Gregg Braden susține că cea mai gravă boală a secolului, cancerul, se poate vindeca în 3 minute. Acesta este cunoscut pentru teoriile sale incendiare legate de vindecarea cancerului.

Autor a mai mult best seller-uri, Gregg Braden afirmă că emoţiile ne afectează ADN-ul iar puterea colectivă a gândurilor, precum sugestia şi rugăciunea, pot vindecă orice fel de boală, chiar şi cancerul, potrivit Sanatate.org.

El spune că există un câmp care susţine şi leagă totul în lume, un câmp vital, dovedit ştiinţific şi explicat în jurnalul ştiinţific din 1996, „Nature n. 332”.

Conform lui Braden, emoţiile şi gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aura carese extinde pe o rază de un metru faţă de corp. Nikola Tesla a spus că într-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minţii. Asta implică că gândurile noastre au o energie excepţional de puternică. Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic excepţional de puternic şi pot influenţă mediul înconjurător, mai notează Sanatate.org.

Cărţile lui Gregg Braden sunt o îmbinare a ştiinţelor exacte, a valorilor spiritual-morale şi cultural-religioase care stau la baza omenirii. Ca om de ştiinţă, Gregg Braden a participat la multe conferinţe a căror subiecte dezbăteau legătura dintre trecutul şi înţelepciunea oamenilor şi ştiinţa viitorului. Universul, lumea cuantică, catastrofe globale, vindecarea trupului şi a sufletului, ADN-ul celulelor din care suntem creaţi, perceptia timpului, sunt câteva din temele abordate de Gregg Braden în cărţile sale, potrivit eusunt.ro.

Pentru mai bine de 22 de ani, Gregg Braden a cercetat în domeniul tehnologiei dar s-a întors și la spiritualitate, cercetând texte sacre. Cărțile sale au apărut în peste 30 de țări și au fost traduse în peste 17 limbi.

Ce este cancerul

Cancerul cunoscut sub denumirea științifică de tumoare malignă sau neoplasm malign, este un grup de boli ce implică dezvoltare a celulelor anormală cu potențial de a invada sau a se răspândi în alte părți ale corpului. Trebuie să știți, însă, că nu toate tumorile sunt canceroase; tumorile benigne nu se răspândesc la alte organe.

Facebook Comments