Florin Călinescu recita poezii comuniste despre Elena Ceaușescu- VIDEO

Florin Călinescu recita poezii patriotice despre Elena Ceaușescu la TVR, la fel ca alți actori. Imaginile au apărut pe contul de YouTube „RomaniaRetro”.

Despre Elena Ceaușescu: Un neobosit savant!

La momentul înregistrărilor, Florin Călinescu avea circa 30 de ani, debutase în cinematografie în serialul românesc ”Lumini și umbre”, și făcea ceea ce foarte mulți actori făceau pentru a intra în grațiile regimului. 

Florin Călinescu recită o poezie dedicată Elenei Ceaușescu, la festivalul ”Cântarea României”, și spune despre soția fostului dictator că este un ”neobosit savant”.

Clipul provine din arhivele TVRși este clar un atac la Florin Călinescu, care critică vehement politicile PSD, scrie StirideCluj.ro.

Cum se apără Florin Călinescu: o greșeală a tinereții

În apărare lui, juratul de la o emisiune de talente i-a explicat lui Doru Iuga, fostul director de la OTV, cum vede el lucrurile.

”Sunt lucruri pe care le-am povestit la vremea lor. Cand faceam “Chestiunea zilei” seara de seara cu politicieni, au pus treaba asta pe coperta de zeci de ori. O greseala a tineretii. Ca subiectul revine acum, e cu alt scop”, a afirmat celebrul Florin Călinescu.Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.