DRAMĂ. Smaranda Milu Nemethi a pierdut lupta cu boala!

“Când am aflat că mai am puţin de trăit, am avut de ales între a fericită sau tristă. Am ales să fac tot ce îmi stă în putinţă să îi fac fericiţi pe ai mei şi aceasta a fost prima lecţie pe care am primit-o de la cancer.

Apoi au urmat multe altele şi asa am început să scriu blogul de pe www.helpsmaranda.com, care a devenit sursa de inspiraţie pentru alţi pacienţi, care au început să mă sune şi să-mi ceară sfaturi. Îmi părea rău pentru ei, dar m-am bucurat că experienţa mea îi poate ajuta pe alţii” , a transmis Smaranda dupa ce a primit cruntul diagnostic.

Ieri însă, Smaranda a fost învinsă.

Cine a fost Smaranda Milu Nemethi

Smaranda Milu Nemethi, o tânără artistă din Carei, judetul Satu Mare, a pierdut lupta cu boala, după ce iniţial a învins cancerul. Boala a revenit însă după câţiva ani, şi a doborât-o.

Smaranda Milu Nemethi este născută la Carei, în 1981, a studiat la Universitatea de Arte Plastice și Design din Cluj Napoca. Era cunoscută drept o iubitoare de artă și o pictoriță apreciată, scrie PortalSm.ro.

În anul 2014 Smaranda a aflat că răceala puternică cu care se confruntă deja de ceva timp era de fapt un cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastază cerebrală frontală.

Dumnezeu sa o ierte ! Lasa si tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleante!


Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.